Kompetenceområder

KuCon ApS har speciale indenfor alle aspekter af projektsalg/offentlig salg og kompleks tilbudsudarbejdelse.

Vores andet specialeområde er udarbejdelse af udbud for det offentlige. Her har vi bl.a. stor erfaring indenfor SKI-miniudbud, samt udarbejdelse af Eu-udbud indenfor områder som eksempelvis It-løsninger, It-outsourcing, Telekommunikation, WAN, LAN og facility management.

KuCon har et strategisk samarbejde med Torben Rune fra Teleanalyse.com vedr. udbud af tekniske tele/dataløsninger og Sanne Nørgaard fra Drivkraft vedr. udbud af komplekse it-løsninger/systemer, herunder sundheds-it.

Vi kan derfor løse selv de største og mest komplekse udbud sammen eller via vores netværk.

Vi tilstræber altid, at det skal være anvendelsorienteret – M.a.o.: vi løser et konkret behov for dig, hvad enten det er at få udviklet en strategi for salg til det offentlige, et konkret EU-udbudsbesvarelse eller et udbud, du skal have lavet eller fremdriftet.

KuCons filosofi

KuCons filosofi er at lade dem som er bedst til et givent område gøre det. Du er sikkert rigtig god til at levere netop dine ydelser/løsninger/produkter. Hvorfor ikke bruge tiden på at sælge og producere dette, fremfor at bruge tid på noget man måske kun har som sekundær kompetence?

En udbudsproces er kompleks og tidskrævende – og kræver spidskompetencer indenfor lige præcis den disciplin, at besvare udbudsmaterialet så at man maksimerer sine vinderchancer mest, og frem for alt ikke bliver diskvalificeret på en procedurefejl.

Det koster erfaringsmæssigt let flere hundrede timer at besvare et EU-udbud. Ved at samarbejde med Kucon kan vi måske spare jer for halvdelen af timerne som I først ellers skulle bruge til at ”læse op” på materialet – samt måske øge jeres vinderchancer de nødvendige 5% der skal til for at vinde.

Det kan vi fordi vi kender de offentlige paradigmer og evalueringsmodeller i forvejen og ved hvordan man matematisk og kvalitetsmæssigt kan maksimere sin besvarelse.

Hvad kan du forvente af konsulentens kompetencer?

Qua vores netværksbaserede tankegang kan vi altid finde et kompetenceniveau der passer til din opgave. Nøgleordene er engagement, commitment – og fremfor alt høj faglighed qua mange års erfaring på begge sider af bordet.

Videnspartner

KuCon ønsker at være din videnspartner, hvad enten du er en offentlig Ordregiver eller privat Tilbudsgiver.

Via vores store netværk hos andre konsulenthuse, offentlige indkøbs- og IT chefer, leverandører til det offentlige og organisationer som KL og SKI, har vi hele tiden fingeren på pulsen vedr. de nyeste tendenser indenfor offentlig salg/indkøb/udbud.