Om KuCon ApS

KuCon ApS er stiftet af Lars Kjær Kuhlmann, som er uddannet cand.oecon. fra Århus Universitet, M.Sc., samt PRINCE2 Certificeret.

Lars har 20 års erhvervserfaring med ledelse/salg/tilbud/udbud til den offentlige sektor (Eu-udbud) samt kompleks projektsalg (Key Account Management)

Lars har bl.a.tidligere være Kundepartner/Chefkonsulent hos SKI A/S – og kender derfor SKI-systemet i detaljer indefra. Bl.a. var Lars ansvarlig for SKI’s velfærdsteknologi program og SKI’s kommunale IT chef netværk, ligesom han var Kundepartner for en række af de strategiske samarbejder SKI havde med en række større offentlige organisationer, fx Vesthimmerland Kommune og Energinet.dk.

Lars var desuden Chefkonsulent for SKI aftalerne 02.07 Kommunikationsudstyr og løsninger, 02.08 Tele- og datakommunikation, 02.30 Velfærdsteknologi og 18.02 Rengøring – men rådgav om SKI kontrakter over en bred kam.

Lars har også tidligere bestridt ledelses- og specialiststillinger indenfor IT og telecom branchen/konsulentbranchen/forsyningsbranchen som Salgsdirektør, Salgschef, Key Account Manager, Produktchef og Bid manager.

Se Lars’ linkedin profil her: http://dk.linkedin.com/pub/lars-kjaer-kuhlmann/1/381/592/ og send gerne en invitation til at blive linked.

KuCon har i flere år haft et strategisk samarbejde med Zohnesen og Klint og har sammen med Zohnesen og Klint udført en række opgaver hos private virksomheder, såvel som offentlige organisationer, se www.zohnesenklint.dk.

KuCon har sammen med Zohnesen & Klint et samarbejde med DI Handel om rådgivning af Salg til det offentlige, læs mere om det her

KuCon er desuden underviser/oplægsholder hos bl.a. DJØF, It-forum, Væksthus Midtjylland og diverse kommunale erhvervsforeninger vedr. offentlig salg og udbud. Lars er også klummeskribent på ComputerWorld vedr. it udbudsrelaterede stofområder, skribent hos KL/Udbudsportalen og facilitator for it-forums netværk for offentlige it-udbud.

Hvis du er i Aarhus, så kig gerne forbi, der er altid en kop kaffe klar:

KuCon ApS
INCUBA – Katrinebjerg
Åbogade 15, bygning 2, 3. sal
8200 Aarhus N
CVR. 36 73 39 69